Vuokrajohtaja hallituksen ja johdon työkalupakissa. Osa 1 - Tilanteen paikkaus.

October 26, 2016

 

Mitä jos avainhenkilö irtisanoutuu, tai häntä onkin syytä vaihtaa yhtiön puolesta, tai hänen roolinsa muuttuu nopealla aikataululla? Miten hallitus ja johto varmistaa jatkuvuuden tällaisissa tilanteissa? Riippuu tilanteesta.

 

Vuokrajohtaja paikkaa tilanteen, kun yrityksessä on asioita menossa, jotka eivät kestä korvausrekrytoinnin viemää aikaa. Hän voi lisäksi kehittää vastuualuetta. Kun uusi avainhenkilö on palkattu, vuokrajohtaja nopeuttaa uuden roolin haltuunottoa.

 

Kun tilanne vaatii, sopiva vuokrajohtaja löytyy nopeasti esim. erikoistuneiden välittäjien, suorahakutoimistojen ja työvoiman vuokrausyhtiöiden kautta. Vuokrajohtaja omaksuu hetkessä uuden toimintaympäristön ja on nopeasti kykenevä yhtiön edun mukaiseen toimintaan.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Vision > Leadership > Results.

Oy Capwise Ab | Turuntienportti 9 | 02700 Kauniainen | info(at)capwise.fi | Tel: +358 400 684 860

© 2020 by Capwise