top of page

Vuokrajohtaja hallituksen ja johdon työkalupakissa. Osa 1 - Tilanteen paikkaus.

Mitä jos avainhenkilö irtisanoutuu, tai häntä onkin syytä vaihtaa yhtiön puolesta, tai hänen roolinsa muuttuu nopealla aikataululla? Miten hallitus ja johto varmistaa jatkuvuuden tällaisissa tilanteissa? Riippuu tilanteesta.

Vuokrajohtaja paikkaa tilanteen, kun yrityksessä on asioita menossa, jotka eivät kestä korvausrekrytoinnin viemää aikaa. Hän voi lisäksi kehittää vastuualuetta. Kun uusi avainhenkilö on palkattu, vuokrajohtaja nopeuttaa uuden roolin haltuunottoa.

Kun tilanne vaatii, sopiva vuokrajohtaja löytyy nopeasti esim. erikoistuneiden välittäjien, suorahakutoimistojen ja työvoiman vuokrausyhtiöiden kautta. Vuokrajohtaja omaksuu hetkessä uuden toimintaympäristön ja on nopeasti kykenevä yhtiön edun mukaiseen toimintaan.

#interimmanagement

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
bottom of page