Vuokrajohtaja hallituksen ja johdon työkalupakissa. Osa 2 - Muutos.

October 28, 2016

 

Suuriako muutoksia edessä? Yritysjärjestelyjä tiedossa, tietojärjestelmien uudistustarve, digitransformaatio, toimintatapojen ja organisaation uudistus, toimintojen ulkoistus, kansainvälistyminen, muuta? Merkittävät muutokset edellyttävät riittävää johdon panosta onnistuakseen. Riittääkö johdolla rahkeita muiden tehtäviensä ohella?

 

Vuokrajohtaja on joustava hanke- ja muutosjohtaja. Hän taitaa muutosjohtamisen dynamiikan ja menetelmät. Hän on toimivan johdon kumppani muutoksen valmisteluissa ja onnistuneessa toteuttamisessa. 

 

Kun tilanne vaatii, pätevä vuokrajohtaja löytyy nopeasti esim. erikoistuneiden välittäjien, suorahakutoimistojen tai työvoiman vuokrausyhtiöiden kautta. Vuokrajohtaja omaksuu hetkessä uuden toimintaympäristön ja on nopeasti kykenevä yhtiön edun mukaiseen toimintaan.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Vision > Leadership > Results.

Oy Capwise Ab | Turuntienportti 9 | 02700 Kauniainen | info(at)capwise.fi | Tel: +358 400 684 860

© 2020 by Capwise