top of page

Vuokrajohtaja hallituksen ja johdon työkalupakissa. Osa 2 - Muutos.

Suuriako muutoksia edessä? Yritysjärjestelyjä tiedossa, tietojärjestelmien uudistustarve, digitransformaatio, toimintatapojen ja organisaation uudistus, toimintojen ulkoistus, kansainvälistyminen, muuta? Merkittävät muutokset edellyttävät riittävää johdon panosta onnistuakseen. Riittääkö johdolla rahkeita muiden tehtäviensä ohella?

Vuokrajohtaja on joustava hanke- ja muutosjohtaja. Hän taitaa muutosjohtamisen dynamiikan ja menetelmät. Hän on toimivan johdon kumppani muutoksen valmisteluissa ja onnistuneessa toteuttamisessa.

Kun tilanne vaatii, pätevä vuokrajohtaja löytyy nopeasti esim. erikoistuneiden välittäjien, suorahakutoimistojen tai työvoiman vuokrausyhtiöiden kautta. Vuokrajohtaja omaksuu hetkessä uuden toimintaympäristön ja on nopeasti kykenevä yhtiön edun mukaiseen toimintaan.

#interimmanagement

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
bottom of page