Vuokrajohtaja hallituksen ja johdon työkalupakissa. Osa 3 - Kriisi.

November 2, 2016

 

Liikevaihto pehmenee, katteet sulavat, kannattavuus ja vakavaraisuus syöksyvät, kovenantit paukkuu, kassavarat...Kriisikö siellä häämöttää? Ei, vaan on jo käsillä. Lääkkeiksi ei kuitenkaan käy ne samat jotka kriisiin johtivat. Nyt tarvitaan ripeitä toimia!

 

Vuokrajohtaja on yritystohtori joka kykenee nopeaan ja täsmälliseen diagnoosiin. Hän laatii hoitosuunnitelman ja käynnistää heti hoidon juurisyitä myöten. Hän suhtautuu potilaaseen kuten omaisiinsa, ja pistää itsensä likoon potilaan tervehdyttämiseksi. Hän mittaa hoidon vaikuttavuuden ja säätää lääkitystä tarpeen mukaan. Hän jatkaa sinnikkäästi kuntouttamista kunnes toipilas taas on voimissaan ja ponnistaa aiempaa vahvempana.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Vision > Leadership > Results.

Oy Capwise Ab | Turuntienportti 9 | 02700 Kauniainen | info(at)capwise.fi | Tel: +358 400 684 860

© 2020 by Capwise