top of page

Vuokrajohtaja hallituksen ja johdon työkalupakissa. Osa 3 - Kriisi.

Liikevaihto pehmenee, katteet sulavat, kannattavuus ja vakavaraisuus syöksyvät, kovenantit paukkuu, kassavarat...Kriisikö siellä häämöttää? Ei, vaan on jo käsillä. Lääkkeiksi ei kuitenkaan käy ne samat jotka kriisiin johtivat. Nyt tarvitaan ripeitä toimia!

Vuokrajohtaja on yritystohtori joka kykenee nopeaan ja täsmälliseen diagnoosiin. Hän laatii hoitosuunnitelman ja käynnistää heti hoidon juurisyitä myöten. Hän suhtautuu potilaaseen kuten omaisiinsa, ja pistää itsensä likoon potilaan tervehdyttämiseksi. Hän mittaa hoidon vaikuttavuuden ja säätää lääkitystä tarpeen mukaan. Hän jatkaa sinnikkäästi kuntouttamista kunnes toipilas taas on voimissaan ja ponnistaa aiempaa vahvempana.

#interimmanagement

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Inga taggar än.
bottom of page