top of page
  • Christoffer Wasastjerna

Ikigai, olemassaolon tarkoitus by Capwise

Ikigai on monelle tuttu japanilainen kaava onnellisuuteen, jossa yhdistyy henkinen ja käytännöllinen puoli. Ikigai tai onnellisuus löytyy siellä missä lahjakkuutesi ja intohimosi kohtaavat sen mitä maailma tarvitsee ja mistä ollaan valmiita maksamaan.


Capwisen tapauksessa nämä ovat helposti määriteltävissä, kun firma on perustajansa näköinen ja vuosien saatossa hioutunut lukuisten toimeksiantojen avulla.


Ikigai, olemassaolon tarkoitus by Capwise

Mitä rakastamme:

Kestävän kehityksen teemat ovat yhdistyneet hienosti Capwisen toimintaan kasvuyhtiöiden kautta. Työskentely ratkaisuja edistävien yhtiöiden auttamiseksi tuo vahvan merkityksellisyyden tunteen toimintaamme.


Rakkaus luontoon ja liikuntaan on varmaan se taustavoima josta kiinnostus kestävään kehitykseen alun perin on saanut sytykkeensä. Liikunta ja hienot luontokokemukset edistävät terveyttä ja auttavat lataamaan energiaa tuleviin töihin.


Mistä sitten paljon arvostettu työn ja muun elämän tasapaino löytyy? Yrittäjällä on usein vapaus mitoittaa ja aikatauluttaa työt niin, että aika riittää vapaa-ajan viettoon, joka usein pitää sisällään luonnossa liikkumisen kaikissa muodoissa vuodenajan mukaan. Työn ja muun elämän tasapaino on yksi hienoimpia yrittäyyden mahdollistamia asioita.


Mitä osaamme:

Strateginen talous on kovinta osaamistamme, kyky yhdistää liiketalouden viitekehystä suurempaan perspektiiviin, ymmärtäen syy-seuraussuhteita, lyhyttä vs pitkää aikaväliä ja moniulotteisuutta. Capwisen yksi keskeinen lisäarvo on kyky selkeyttää monimutkaisia asioita. Kun asioita ymmärretään on niitä mahdollista hyväksyä ja siten omaksua sovellettavaksi. Näin ratkaisevia päätöksiä ja muutosta voidaan saada aikaiseksi.


Millä ansaitsemme:

Yritys- ja rahoitusjärjestelyissä sekä talousjohtamisen saralla ydinosaamisemme tulee oikeuksiinsa. Teemme työtä kädet savessa asiakkaidemme kestävän arvonluonnin eteen. Palvelumme ohjaa keskeiset arvomme Hyväntahtoisuus, Rohkeus, Aitous ja Vastuunkanto. Kaikki kestävä nojaa hyvään tahtoon, mutta tarvitsee myös rohkeutta rinnalleen, jotta oikeat asiat toteutuisivat. Aitouteen liittyy maanläheisyys ja itsensä oleminen. Keskitymme olennaiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen tehokkaimmalla tavalla. Kannamme vastuumme ja tuemme myös asiakkaamme vastuun ymmärtämisessä ja kantamisessa joskus kriittisissä tilanteissa. Tuemme asiakkaamme pitkäjänteisesti yritys- ja rahoitusjärjestelyissä sekä talouden laadukkaassa johtamisessa aina listautumisvalmiuteen asti.


Mitä maailma tarvitsee:

Maailma muuttuu kestävämpään suuntaan kasvuyhtiöiden innovaatioiden avulla. Niiden talouden tulee kestää ja mahdollistaa taivaltava matka, joka ei välttämättä ole mutkaton. Kestävä arvonluonti on syvästi juurtunut selkäytimeemme. Se on intohimomme, punainen lanka ja pohjoisnuolemme, jota tuomme asiakkaidemme ohjenuoraksi.

Comments


bottom of page